Новости  

Работна средба на Извршниот директор на Прва Живот со Амбасадорот на Р. СловенијаВо организација на амбасадата на Р. Словенија, претставувана од Амбасадорот Г-дин Грегор Прескер, беше реализирана работна средба на која присуствуваше г-дин Предраг Милошевски, Извршен Директор  на Прва Живот, како и гости од бизнис заедницата во Република Северна Македонија.

Настани од ваков карактер придонесуваат за подобра соработка и зацврстување на бизнис заедницата на Словенечките компании кај нас.


2024 © prvazivot.mk   |   Powered by: Genera Development