Каде да се обратам за какви било прашања поврзани со осигурување?Уредувањето на осигурителните услуги е можно со следење на општите препораки на NIJZ. Ве молиме следете ги безбедносните мерки за да спречите ширење на инфекции при посета на експозитурата. Исто така, важно е да ги следите упатствата на персоналот на страницата.

За сите информации и склучување на сите осигурувања од далечина, сеуште ви стоиме на располагање на бесплатниот телефонски број 080 88 08 и на info@ first.si.

2024 © prvazivot.mk   |   Powered by: Genera Development